free html5 templates
GIS

Geografische-Informatie-Systemen

In onze Geografische-Informatie-Systemen kunnen we uiteenlopende informatielagen over elkaar heen leggen en bewerken. We gebruiken onze GIS-systemen om inventarisaties en inspectiegegevens te verwerken en te presenteren.

Het inventariseren van datagegevens voor de BGT (IMGeo) en het koppelen van beheerinformatie zijn actuele thema's. Door het geautomatiseerd koppelen van beheerkaarten aan de BGT (IMGeo) ontstaan er veel mutaties in de data.

​ Hierdoor komt de beheerdata te ver af te staan van de werkelijke beheer-arealen en kunnen onrealistische kostenramingen en foutieve weergaven ontstaan in de beheerkaarten.
GeoEntry

Visualisatie

De visualisatie van bijvoorbeeld kleinschalig onderhoud gebeurt meestal in kaartvorm (PDF). Als innovatie biedt BT Advies ook een web-based GIS-portaal. Hierin worden kleine schades opgenomen in een Geo-database.

​ Hersteldiensten kunnen met een tablet of desktop computer inloggen. Hierin kun je aangeven welke schades hersteld zijn. Het herstel wordt direct geregistreerd, de vakbeheerder kan realtime meekijken met de werkzaamheden buiten.

Onze specialisten staan klaar om uw beheer-, ICT- en GIS-vragen te beantwoorden.

BTAdvies
Postadres

Postbus 241
5580 AE  Waalre
KvK nr. 57105464

 

Bezoekadres

Oliemolen 10
5462 BN Veghel